Ervaringen plintenfabriek.nl

Op de één of andere manier had ik veel moeite met het vinden van de juiste plinten en architraven. Ik wist wel wat ik wilde maar bij gerenommeerde vloerenwinkels, de bouwmarkt en groothandel was het aanbod beperkt of vond ik het gewoon te duur.

Bestellen via internet was voor een dergelijk product niet het eerste wat in mij opkwam maar bij gebrek aan alternatieven ben ik online gaan shoppen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Plintenfabriek.nl. Tegenwoordig zie ik ze ook langskomen in reclames maar ten tijde van mijn eerste bestelling waren ze nog niet zo heel groot volgens mij.

Groot assortiment

Het voordeel van plintenfabriek.nl is het grote en gevarieerde assortiment. Er valt iets te kiezen en dat helpt om te beslissen in die zin dat je echt stijlen kunt vergelijken. Nu wist ik al goed wat ik wilde dus dat was voor mij sowiezo geen probleem.

Om dit stukje te schrijven ben ik nog even gaan kijken of ze nog steeds aanbieden wat ik destijds kocht en ik zie een enorme groei in het assortiment. Wandpanelen, lambrisering er is heel veel te krijgen.

Proefstukjes

Bij plintenfabriek kun je proefstukjes bestellen. Maak hier zeker gebruik van! Als je twijfelt over de hoogte van een plint dan kunnen proefstukjes de twijfel wegnemen. Ondanks dat ik zeker wist wat ik wilde heb ik toch ter bevestiging nog proefstukjes bestelt. Het is tenslotte wel een definitieve keuze.

Bestellen en levering

Bestellen kan online en gaat redelijk eenvoudig. Zorg dat je alles goed gemeten hebt en bestel liever iets teveel want nabestellen is niet aantrekkelijk vanwege de standaard leveringskosten van € 19,95 en een toeslag € 19,95 extra bij orders onder de € 80,00.

Levering was heel netjes verzorgd en de leverkosten zijn wel te begrijpen. Volle lengtes van 4.80 vervoeren daar heb je al snel een vervoersbedrijf voor nodig. Plintenfabriek levert zelf met een grote extra lange bus. De plinten en architraven kwamen keurig netjes verpakt aan en ik kon direct pinnen bij de chauffeur. Al met al erg tevreden over plintenfabriek.nl

Alles in één

Als je je materiaal -plinten en archtitraven in mijn geval- bestelt hebt dan kun je daarna alle andere benodigdheden erbij gaan zoeken. Plintenfabriek heeft een handige hulp op de website waar je direct ook de benodigde hoeveelheid kit kunt laten berekenen en bestellen. Ik heb dit gedaan en heb er zeker geen spijt van. De kwaliteit van de kit is gewoon goed en de prijs veel gunstiger dan in de bouwmarkt.

Ook ervaringen met plintenfabriek? Laat het hieronder weten in een reactie

2 thoughts on “Ervaringen plintenfabriek.nl”

  1. Duco

    Ik raad iedereen af om plinten te bestellen bij plintenfabriek. De kwaliteit is erg slecht. Ik had gekozen voor de afgelakte plinten van hardhout. Toen de plinten werden geleverd zaten ze vol met beschadigingen. Daarnaast was dr lak erg slecht. Op verschillende plekken was deze aan het afbrokkelen en op andere plekken was deze niet dekkend. Echt waardeloze kwaliteit.

    1. Klusser

      Beste Duco, dank voor je mening. Jammer van jouw slechte ervaring ik heb deze niet zoals je hebt kunnen lezen. Waar ik wel even benieuwd naar ben is de afhandeling door Plintenfabriek. Er kan altijd iets misgaan in het productieproces of de levering. Waar iets niet goed gaat kan het wel opgelost worden. Voor de lezers van dit blog is het erg waardevol wat jou ervaring hiermee is. Ik zie je reactie graag tegemoet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *