Over dit blog

Na jarenlang verbouwen -en nog steeds bezig- is het tijd om mijn ervaringen te delen. Een persoonlijk verhaal over mijn grote verbouwing met heel veel tips over de meest uiteenlopende zaken waar je tegenaan kan lopen bij een verbouwing.

Verwacht niet al teveel tips over het uitvoeren van klussen zelf zoals het stellen van kozijnen,  het schilderen van een muur of het aanleggen van riolering. Het internet staat vol met filmpjes en websites die uitstekend uitleggen hoe je klussen met aanpakken.

Mijn tips komen voort uit de eigen ervaring met bepaalde gereedschappen, winkels, groothandels, afvoeren van afval maar ook zeker met het klussen zelf, wat heb ik zelf gedaan en waar vooral niet en waarom. Persoonlijk, eerlijk en vooral mijn waarheid want er zijn heel veel wegen die leiden naar een prachtige woning.